Ποιοί είμαστε;

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Logos-Slovo” ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να προωθήσει τη ρωσική γλώσσα και τον ρωσικό πολιτισμό. Προσφέρει ποιοτική εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας στους ενήλικους και στα παιδιά, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο ενεργά στον τομέα της εκπαίδευσης, ενισχύοντας παράλληλα τους στενούς πολιτιστικούς δεσμούς Ελλάδος και Ρωσίας.

Στον “Logos-Slovo” παραδίδονται μαθήματα ρωσικών σε όλα τα επίπεδα από Α1 έως και C2.
Συνεργαζόμαστε με το Κρατικό πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και με τα επίσημα ρωσικά κρατικά εξεταστικά κέντρα πιστοποίησης γλωσσομάθειας στην Ελλάδα, με το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό κέντρο της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, με τον Δήμο Αθηναίων και με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς.
Η άρτια επαγγελματική κατάρτιση των εκπαιδευτικών μας, καθώς και η συνεχής ενημέρωσή τους για τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας μέσω σεμιναρίων, διαλέξεων και μετεκπαιδεύσεων, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία των μαθητών του συλλόγου μας.
Γιατί να μας επιλέξετε;

Διαφοροποιημένη διδασκαλία

Προσαρμόσουμε τη διδασκαλία στις ικανότητες, στα ενδιαφέροντα και στις ιδιαίτερες κλίσεις των μαθητών, ώστε να δημιουργήσουμε για κάθε μαθητή τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προσωπικής ανάπτυξης

Σύγχρονοι Διδακτικές Μεθόδοι

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους με πλούσιο οπτικό-ακουστικό υλικό

Πολύχρονη Διδακτική Εμπειρία

Οι καθηγητές μας είναι Ρώσοι πτυχιούχοι φιλόλογοι με πολύχρονη διδακτική εμπειρία

Οικονομικές Τιμές

Σε μας θα βρείτε ευέλικτα, οικονομικά προγράμματα μαθημάτων σε γκρουπ 2-5 ατόμων ή ιδιαίτερα μαθήματα

Αναγνωρισμένα πτυχία

Προτετοιμασία σπουδαστών για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού του Κρατικού Πανεπιστημίου Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης (SPbU)

Οι καθηγητές μας

Μπαράνοβα Λιουντμίλα

Ιδρυτής “Logos-Slovo”, Φιλόλογος, απόφοιτος του Κρατικού Πανεπιστήμιου της Λευκορωσίας. Διδάσκει την ρωσική γλώσσα στην Ελλάδα από το 2006.

Τσαρκόβσκαγια Τατιάνα

Φιλόλογος, απόφοιτος του Κρατικού Πανεπιστήμιου της Ρωσίας. Διδάσκει την ρωσική γλώσσα στην Ελλάδα από το 2009.

Χριστίνα Καρακέπελη

Φιλόλογος, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει την ρωσική γλώσσα στην Ελλάδα από το 2019. Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Exeter, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αλίνα Τσιρκόβα

Καθηγήτρια εικαστικών τεχνών, παιδαγωγός. Διδάσκει εικαστικά στην Ελλάδα από το 2010.

Διακρίσεις
Ακολουθήστε μας
Youtube
Instagram
Facebook
Διεύθυνση
Ιακωβίδου 27, Άγιος Ελευθέριος,
Πατήσια, Αθήνα, 11144, Ελλάδα