Η συνεχής προσέλευση Ρώσων επισκεπτών στα ελληνικά ξενοδοχεία καθιστά απαραίτητη την έστω στοιχειώδη γνώση της ρωσικής γλώσσας από επαγγελματίες και εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού.

Είναι επίσης σημαντική η ενημέρωσή των υπαλλήλων γύρω από την κουλτούρα των επισκεπτών, ώστε να κατανοούν την νοοτροπία τους και να μπορούν να τους εξυπηρετούν καλύτερα, προλαβαίνοντας ίσως και κάποιες από τις επιθυμίες τους.

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα εκμάθησης θα είναι σε θέση:

  • Να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τη ρωσική κουλτούρα
  • Να διαθέτουν τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται για να συνεννοούνται στα ρωσικά και να επικοινωνούν με τους Ρώσους επισκέπτες

Η επίτευξη των παραπάνω στόχων πραγματοποιείται μέσα από τη μελέτη συγκεκριμένων επικοινωνιακών καταστάσεων, αντίστοιχων εκείνων με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο επαγγελματίας και ο εργαζόμενος του τουρισμού στη reception, στο εστιατόριο ή στο bar, σε ένα εμπορικό κατάστημα ενός ξενοδοχείου, σε ταξιδιωτικό γραφείο, κ.λπ.

Τα δικά μας προγράμματα «Ρωσικά για τον Τουρισμό» απευθύνονται σε αρχάριους ενήλικες, που έχουν σκοπό να ασχοληθούν με τα τουριστικά επαγγέλματα.